AromaTouch Massage

De AromaTouch™ techniek van dōTERRA is een zachte en ontspannende massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van pure essentiële oliën van dōTERRA. Elke olie heeft een eigen specifieke werking. Er wordt op 4 specifieke gebieden gewerkt:

• Stressvermindering

• Verbetering van het immuunsysteem

• Vermindering ontstekingsreacties en  verbetering van spierontspanning

• Homeostase – Balans van het (autonome) zenuwstelsel

Bij elk van de stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt.

De AromaTouch™ massage heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen. Dankzij de combinatie van aanraking en de pure essentiële oliën die tegelijkertijd aangebracht worden, ervaar je direct het effect van de behandeling. AromaTouch™ is een zachte ritmische massage, die door middel van de oliën diep het weefsel binnen dringen en ondersteuning geeft daar waar het nodig is. Doordat het autonome zenuwstelsel op deze manier ondersteund wordt, in het het verminderen van fysieke en emotionele stressoren, hersteld het evenwicht in ons lichaam. De heerlijk geurende oliën worden op de reflexzones, de rug, hoofd en voeten aangebracht.

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen, maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijn, burn-out en stress.